• Shenzhen Ita Touch Technology Co., Ltd.
  Rurik
  Φαίνεται πραγματικά καλή ποιότητα, η εικόνα είναι καταπληκτική
 • Shenzhen Ita Touch Technology Co., Ltd.
  Stanley
  Ειλικρινά, είστε ο καλύτερος πωλητής μου. Οργανώνεστε καλά και παρέχετε τις σαφείς πληροφορίες χωρίς μίξη των λέξεων. Έτσι για να κάνουν επιχειρήσεις. Άριστες πληροφορίες. Είμαι σε θέση να καταστήσω τις πολύ καλές αποφάσεις βασισμένες στον τρόπο με τον οποίο έχετε παρουσιάσει τις πληροφορίες που ζήτησα. Είμαι 900% που ικανοποιούν και ευχαριστημένα από τις εξυπηρετήσεις πελατών σας.
 • Shenzhen Ita Touch Technology Co., Ltd.
  Tony
  Είναι τέλειο…
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Elia He
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13582949978
WhatsApp : +8613582949978

Smart Education Διαδραστικός Πίνακας Νανο Μαυροπίνακα HDMI/USB/Bluetooth/Wi-Fi για σχολική τάξη

Place of Origin China
Μάρκα ITA TOUCH
Model Number HT-75 Blackboard

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε 24ωρη ηλεκτρονική βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Type Interactive Whiteboard For School Classroom Android OS Android 11.0 /12.0 OS
Resolution 4K 3840 X 2160P Connectivity HDMI/USB/Bluetooth/Wi-Fi
Software Android APPs, Interactive Whiteboard Software Size 65", 75", 86", 98", 110"
Name Smart Education Interactive Whiteboard Nano Blackboard OPS PC Intel I3, I5, I7 Attachable
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντος:

Ο Διαδραστικός Μαυροπίνακας Nano είναι ένα επαναστατικό εργαλείο για μάθηση εξ αποστάσεως ή στην τάξη.Έρχεται με τελευταίας τεχνολογίας χωρητική/υπέρυθρη οθόνη αφής, μαζί με ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα Android.Επιπλέον, υπάρχουν πολλά προαιρετικά χαρακτηριστικά: OPS PC, κάμερα και ενσωματωμένο Visualizer.

Η οθόνη IPS υποστηρίζει υψηλή ανάλυση, εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης και εξαιρετικές πολύχρωμες εικόνες.Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί με προηγμένη αντιθαμβωτική λειτουργία για να παρέχει καθαρή και άνετη θέαση, ακόμη και σε αίθουσες διδασκαλίας με έντονο φωτισμό ή κατά τη διάρκεια της εξωτερικής χρήσης στο φως της ημέρας.

Διαθέτει διαδραστική διεπαφή ανθρώπου-υπολογιστή, η οποία είναι εύκολη στη χρήση.Με το ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα Android, οι μαθητές ή οι δάσκαλοι μπορούν εύκολα να εγκαταστήσουν προσαρμοσμένες εφαρμογές εκμάθησης ή διδασκαλίας για να ταιριάζουν στις ανάγκες τους.Επιπλέον, είναι εξαιρετικά προσαρμοστικό σε διαφορετικά λειτουργικά περιβάλλοντα και μπορείτε εύκολα να επιτύχετε σύνδεση με πόρους πολυμέσων και ιστότοπους.


Εφαρμογές:

οITA TOUCH HT-75 Nano Blackboardείναι ένα ισχυρό διαδραστικό πάνελ αφής που μπορεί να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν εκπαιδευτικοί και μαθητές.Αυτή η πρωτοποριακή διαδραστική ψηφιακή οθόνη κατασκευάζεται στην Κίνα και προσφέρει προηγμένη συνδεσιμότητα μέσω HDMI/USB/Bluetooth/Wi-Fi.Διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη επιλογή κάμερας 13MP ή 48MP και έναν υπολογιστή OPS με δυνατότητα σύνδεσης Intel I3, I5, I7.Ο διαδραστικός πίνακας Smart Education Nano Blackboard διαθέτει επίσης οθόνη LED/LCD για μέγιστη ορατότητα.Ο πίνακας ITA TOUCH HT-75 Nano Blackboard είναι η ιδανική διαδραστική οθόνη για εκπαίδευση.Επιτρέπει στους δασκάλους να εμπλέκουν τους μαθητές τους με διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες, ενώ τους παρέχει τους πόρους που χρειάζονται για να πετύχουν.Αυτή η διαδραστική ψηφιακή οθόνη επιτρέπει επίσης στους μαθητές να συνεργάζονται και να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο.Ο πίνακας ITA TOUCH HT-75 Nano Blackboard είναι η τέλεια διαδραστική οθόνη για τάξεις, αίθουσες διαλέξεων και άλλα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.Ο πίνακας ITA TOUCH HT-75 Nano Blackboard είναι η ιδανική διαδραστική οθόνη για εκπαιδευτικούς που θέλουν να κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική και ελκυστική.Με την προηγμένη συνδεσιμότητα, τις ενσωματωμένες επιλογές κάμερας και τον προσαρτώμενο υπολογιστή OPS Intel I3, I5, I7, ο πίνακας Nano ITA TOUCH HT-75 είναι η τέλεια διαδραστική οθόνη για τάξεις και αίθουσες διαλέξεων.Ο πίνακας ITA TOUCH HT-75 Nano Blackboard είναι η τέλεια διαδραστική οθόνη για διαδραστική μάθηση και συνεργασία.


Προσαρμογή:

Διαδραστικός πίνακας προσαρμοσμένης εκπαίδευσης από την ITA TOUCH
 • Επωνυμία: ITA TOUCH
 • Αριθμός μοντέλου: HT-75 Μαυροπίνακας
 • Τόπος καταγωγής: Κίνα
 • Multi-touch: IR / Capacitive Touch Screen Panel
 • Μέγεθος: 65", 75", 86", 98", 110"
 • Λογισμικό: Εφαρμογές Android, Λογισμικό διαδραστικού πίνακα
 • Ανάλυση: 4K 3840 X 2160P
 • Συνδεσιμότητα: HDMI/USB/Bluetooth/Wi-Fi

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του ITA TOUCH Education Interactive Whiteboard!Ο πίνακας μας παρέχει διαδραστικές οθόνες για εκπαίδευση και εξαιρετικές λύσεις για διαδραστικούς πίνακες στην τάξη.Με την οθόνη αφής IR/Capacitive, μπορείτε να επιλέξετε από μεγέθη 65", 75", 86", 98", 110" και να απολαύσετε ανάλυση 4K 3840 X 2160P. Η πλακέτα μας είναι επίσης εξοπλισμένη με εφαρμογές Android, λογισμικό διαδραστικού πίνακα και εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας όπως HDMI/USB/Bluetooth/Wi-Fi.


Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Education Interactive Whiteboard Τεχνική Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για προϊόντα Education Interactive Whiteboard στα ακόλουθα θέματα:

 • Αντιμετώπιση προβλημάτων
 • Εγκατάσταση λογισμικού
 • Υποστήριξη προιόντος
 • Βοήθεια ευχρηστίας
 • Συντήρηση υλικού

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση yourcompany@example.com


Συσκευασία και αποστολή:

Το Education Interactive Whiteboard θα αποσταλεί χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη και ασφαλή υπηρεσία ταχυμεταφορών.Η συσκευασία θα σφραγιστεί με ασφάλεια και θα φέρει ετικέτα για να διασφαλιστεί η ασφαλής και έγκαιρη παράδοση.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του Education Interactive Whiteboard, συμπεριλαμβανομένου του διαδραστικού πίνακα, του υλικού τοποθέτησης, των τροφοδοτικών, των καλωδίων και των εγχειριδίων χρήστη.Όλα τα εξαρτήματα θα συσκευάζονται επαγγελματικά και η συσκευασία θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις ασφαλείας.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης έναν αριθμό παρακολούθησης που θα χρησιμοποιεί ο πελάτης για να παρακολουθεί την παράδοση του Education Interactive Whiteboard του.Οι πληροφορίες παρακολούθησης θα αποσταλούν στη διεύθυνση email του πελάτη κατά την αποστολή.


FAQ:

Ε: Ποια είναι η επωνυμία του Education Interactive Whiteboard;
Α: Η επωνυμία του Education Interactive Whiteboard είναι ITA TOUCH.
Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του Education Interactive Whiteboard;
Α: Ο αριθμός μοντέλου του Education Interactive Whiteboard είναι HT-75 Blackboard.
Ε: Πού κατασκευάζεται ο Διαδραστικός Πίνακας Εκπαίδευσης;
Α: Ο διαδραστικός πίνακας εκπαίδευσης κατασκευάζεται στην Κίνα.
Ε: Τι είδους δυνατότητες διαθέτει ο διαδραστικός πίνακας εκπαίδευσης;
Α: Ο διαδραστικός πίνακας εκπαίδευσης διαθέτει οθόνη αφής, γραφίδα, ενσωματωμένο μικρόφωνο και διπλό σύστημα.
Ε: Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός διαδραστικού πίνακα εκπαίδευσης;
Α: Ο Διαδραστικός Πίνακας Εκπαίδευσης μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας πιο διαδραστικής και συναρπαστικής εμπειρίας μάθησης για τους μαθητές.Μπορεί επίσης να βοηθήσει τους δασκάλους να δημιουργήσουν πιο ελκυστικά και διαδραστικά μαθήματα.